ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО, СЪСТАВЕНИ СПОРЕД ПЕРСОНАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА КОЖАТА

Biologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото, с предложение за цялостна диагностика на тялото, включително акета, визуално изследване на епидермиса и био-електро стимулация за измерване и анализ на телесния състав.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ СЪЧЕТАНИ С ВАШАТА ПРОЦЕДУРА
Модул Супер Бустер Remodeling Body®
30 мин

Предназначение: Подходящ за всяко Състояние на кожата.
Цели: За по – стегната и оформена кожа на тялото.

Този модул може да бъде добавен към всяка една терапия.

По-стегната кожа, оформено деколте и по-тонизирани рамене – това се ефектите от Remodeling Body®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

ПРОГРАМА „ПРЕДПЛАТЕНА ПРИВИЛЕГИЯ”

Предлагаме Ви програма „Предплатена Привилегия”, която Ви позволява да се възползвате от 10 часа процедури, които можете да ползвате както желаете и да разпределите по Ваш избор (продължителност и вид на терапии)

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДГОТОВКА НА КОЖАТА НА ТЯЛОТО
Ексфолиращ, хидратиращ и релаксиращ масаж – „Р50 „Нова кожа”
Подготовка на епидермиса
60 мин

Предназначение: Подходяща за всяко Състояние на кожата.
Цели: Ексфолира и елиминира мъртвите клетки на кожата и замърсявания. Стимулира епидермалните функции и увеличава епидермалната устойчивост. Тонизира и хидратира кожата.

Тази терапия включва пилинг на тяло и хидратиращ масаж, който възстановява здравето на роговия слой, оставяйки кожата ефективно защитена от суровите климатични условия (слънце, вятър, студ). Препоръчително е прилагането на тази процедура, преди други терапии за тяло. Възползвайте се веднъж месечно, за да запазите кожата си красива и здрава.

ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО
Лифтинг, стягаща терапия – „Lift C.V.S Corps”
Лифтинг процедура за тяло, със стягащ серум Матрисел
90 мин

Предназначение: Подходяща след отслабващи програми, за стягане и тонизиране на разширените тъкани, както и при Състояния, изгубили своята еластичност.
Цели: Елиминира мъртвите кожни клетки. Засилва епидермалната регенерация. Изглажда и тонизира кожата. Стимулира кръвообръщението и помага за намаляване на целулита. Наново оформя тялото.

Хидратиращ и дермо-защитен, био-рефлексен масаж, идеален за състояния след програма за намаляване на теглото, за стягане и тонизиране на тъканите, елиминиране на мъртвите клетки и скулптуриране на тялото.

 

Детоксикираща терапия с водорасли – „Soin Detoxifiant aux Algues”
Персонализиран протокол за отслабване и пречистване на тялото – NEW
Цяло тяло с бустер Minceur 60 мин
Маска на цяло тяло и зони с бустер Lift Corps 90 мин
Маска и бустер Lift Corps на цяло тяло – 120 мин

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.
Цели: Симулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и стяга епидермиса.

Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета, за тонизирана, по-гладка и стегната кожа. Съчетаването на енергизиращ и ексфолиращ масаж с маска от термални водорасли, тонизира и детоксикира Вашия епидермис. Маската и последващият бустер се избират от специалиста, според състоянието на кожата. В зависимост от това, кой бустер се използва и дали се въздейства върху зони или върху цялото тяло, процедурата може да продължи 60/90 или 120 мин. Презизната диагностика и персонализираният подход, осигуряват забележителни резултати веднага след първата процедура. За оптимални резултати се препоръчва курс от терапии.

Отслабваща процедура с етерични масла – „Cure Minceur au Gant”
60 мин

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.
Цели: Персонализирана отслабваща терапия с добавени предимства на ароматерапия.
Стимулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и извайва епидермиса.

Отслабваща процедура, която се съчетава с предимствата на ароматерапията. Тя стимулира микроциркулацията и подпомага елиминирането на токсини и задържани течности. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца

Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – „Cure Anti-C & Booster Minceur”
60 мин

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит.
Цели: Нежното ексфолиране помага проникването на активните съставки и възстановява качеството на роговия слой на кожата. Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.

Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на Бустер за отслабване. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца.

Терапия за намаляване обиколката на бедрата и отекли, „тежки” крака
60 мин

Предназначение: Подходяща за облекчаване на изморени, „тежки”, отекли крака, както и при бременност, и дълги пътувания.
Цели: Засилва микроциркулацията и облекчава умората. Превенция срещу отичането на краката. Осигурява усещане за лекота и свежест. Подсилва и оздравява дермата.

Тази терапия за крака се предлага в няколко варианта, в зависимост от Състоянието на кожата©. Масажната техника, която се изпозлва в терапията включва рефлексотерапия, дренаж и стимулиране. Резултати: Укрепва епидермиса, помага да се подобри кръвообращението, заличава усещането за „тежки крака”. Предоставя усещане за свежест и лекота, благодарение на термалния ефект – топло/студено.

Дренираща процедура за моделиране на флуидите в тялото – „Soin Modelage des Fluides”
50 мин

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.
Цели: Подобрява основните функции на лимфната циркулаторна система. Идеална за борба с набъбването на тъканите и задържането на вода. Стимулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните мастни натрупвания.

Тонизираща, дренираща и стягаща кожата процедура, която релаксира тежестта в краката и елиминира токсините. Особено препоръчителна по време на летния сезон, заради усещането за лекота, кето дава.

Релаксираща, ре – хармонизираща грижа за тялото – „Soin Reharmonisation du Corps”
50 мин

Предназначение: Подходяща при мускулно напрежение, стрес или нужда от ре-хармонизация.
Цели: Освобождава блокажите, възлите, излишната енергия натрупана в определени области на тялото и хармонизира циркулацията на енергията. Зачита и подобрява циркулацията на кръвта и лимфата. Добър анти стрес ефект за пълен релакс.

Процедура, която помага за релаксиране и отпускане на мускулното напрежение. Тялото и духът възвръщат своя баланс и комфорт.

„B-Stria” – Ексфолираща, стягаща и възстановяваща процедура срещу бели стрии
мин

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата с локализирани бели стрии.
Цели: Елиминира мъртвите клетки и ускорява процесите на епидермално обновяване. Тонизира, стяга и изглажда текстурата на кожата. Рескулптурира тялото. Стимулира синтеза на колаген и еластин, реорганизира дермалните фибри и намалява образувалите се бели стрии.

За Състояния на кожата© с локализирани бели стрии. Комплексна терапия за увредени зони със стрии, която действа посредством стимулиране на епидермалното обновяване и подобряване на дермалната структура. Елиминира мъртвите клетки, ускорява процесите на епидермално обновяване, изглажда текстурата на кожата, тонизира и стяга. Рескулптурира тялото, стимулира кръвообръщението, стимулира синтеза на колаген и еластин, реорганизира дермалните фибри. Намалява образувалите се бели стрии.

„R-Stria” – Успокояваща, тонизираща и стягаща процедура срещу червени стрии
45 мин

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата с локализирани червени стрии.
Цели: Успокоява, отпуска и облекчава микроциркулацията. Тонизира и стяга епидермиса. Стимулира синтеза на колаген и еластин, реорганизира дермалните фибри. Предотвратява образуването на стрии и намалява появилите се червени стрии.

За Състояния на кожата© с локализирани червени стрии. Комплексна терапия за зоните с новообразувани стрии, която стимулира микроциркулацията в кожата и подобрява дермалната структура. Тази терапия се състои от маска за успокояване на епидермиса, стягащ серум, нанасяне на Crème R-STRIA, който успокоява, реконструира и намалява появилите се червени стрии. Един възстановяващ бленд от продукти, който се нанася с масаж, за стягане на кожата.

СПЕЦИФИЧНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО
Моделираща процедура за бюст и рамене – „Soin Raffermissant Buste et Bras”
30 мин

Предназначение: Подходяща за отпуснат бюст, наличие на пигментни петна, белези и скорошни стрии.
Цели: Тонизира и стяга бюста, и епидермиса – терапия специално разработена за гърдите.

Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за бюст и рамене.

Възстановяваща процедура за ръце – „Soin Renovateur des Mains”
30 мин

Предназначение: Подходяща за кератинизирани и/или сухи ръце.
Цели: Елиминира мъртвите клетки, хидратира и изглажда повърността на кожата. Подобрява еластичността на кожата и помага да се предотврати появата на старчески пигментни петна.

Идеална процедура за увредени, сухи ръце. Кожата възстановява еластичността си, благодарение на съвместяването на ползите от Emulsion Renovatrice Mains (Възстановяваща емулсия за ръце) с парафин.

Възстановяваща процедура за ръце с пигментни петна – „Soin Renovateur des Mains presentant des taches pigmentaires”
30 мин

Предназначение: Подходяща за ръце с пигментни петна.
Цели: Елиминира мъртвите клетки и замърсявания. Ревитализира и динамизира функциите на епидермиса. Хидратира, осветява, изсветлява и изравнява кожата.

Процедура за изсветляване на пигментни петна и изравняване на епидермиса на ръцете.

Възстановяваща процедура за крака – „Soin Renovateur des Pieds”
30 мин

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.
Цели: Хидратира и подхранва краката. Облекчава тежките крака. Помага да се регулира изпотяването.

Комбинирайки ексфолиране, нанасяне на хидратираща маска и моделиращ масаж Biologique Recherche, тази изцяло възстановяваща процедура релаксира, обновява и разкрасява Вашите крака.