Дами, не се колебайте да добавите още 10 минути към ежедневната си рутина, защото грижата за тялото не е това, което беше.

Представяме ви продукт, който работи по направление и знае как да върне увереността, здравето и красотата на онези две части от женското тяло, които са най-податливи на времето и промените.

Насладете се на LIFT BUSTE 3D – експертен серум, който знае как да отговори на специфичните нужди на гърдите и седалището.

Женското тяло има толкова много способности, за които не подозираме, докато не ги видим с очите си. Истински повод за възхищение и уважение към всяка жена е периодът на бременност. През тези месеци тялото, анатомията и кожата месеци наред се трансформират, приемайки нова форма, която да бъде дом на нов живот. И въпреки, че не винаги резултатите от трансформацията са точно това, което искаме да видим – отпусната кожа, бръчици по деколтето, увисване на гърдите, иновациите и откритията в света на  Biologique Recherche са достатъчно напреднали, за да не крият тайни, а да ни предоставят решения. С генетиката трудно ще се преборим, но сме категорични, че трите платформи на Serum Lift Buste 3D, които имат стягащо, изпълващо и изглаждащо действие, ще върнат онази увереност и самочувствие, от които всяка жена има нужда. Използваме момента да ви припомним, че без значение от причината за промените във формата ви /бременност или рязка разлика в килограмите/, всяко тяло е различно и има нужда от индивидуален подход, и време. Не бързайте и не бъдете сурови към себе си, а вярвайте, че с позитивна и здравословна промяна на ежедневните навици, тялото ви отново може да придобие формите, които ви правят щастливи.

Изключителната перлена и лека текстура на последната иновация за тяло от Biologique Recherche, съдържа активни съставки, които синхронно работят в 3 измерения, за да възстановят изгубения обем и плътност на бюста и седалището. Казано в цифри, защото ние жените добре разбираме от тях, нещата стоят по следния начин: При приложение на LIFT BUSTE 3D в течение на 84 дни резултатите* при бюста са: +22,5% обем, +25,5% изглаждане, + 32,3% стягане. ,а при седалището: +15,6% обем, +26,2% изглаждане, +39,8% стягане.

*Тестовете са извършени от дерматолог върху 21 доброволки на средна възраст 47 години с малък бюст, отпусната кожа и загуба на обем в зоната на гърдите и задните части. 10 от жените имат поне едно дете, а 10 са в менопауза. 

Serum Lift Buste 3D е продукт, одобрен от сенолози и гинеколози. 

Ползите от продукта също ще се харесат на всяка дама, защото LIFT BUSTE 3D цели:

Повдигане на бюста за постигане на push-up ефект
Предотвратява и коригира увисването на бюста
Оформя и укрепва бюста и седалището
Изпъва и възстановява обема
Укрепва, изглажда и тонизира
Предотвратява увисването на кожата на бюста и седалището
Изглажда бръчките и фините линии в областта на деколтето

Действително впечатляващ и работещ по направление, можете да откриете LIFT BUSTE 3D във всички центрове за красота и СПА, партньори на марката в страната.