Счита се,  че Biologique Recherche Paris е Светия граал в света на  козметиката. Името може да ви обезсърчи при опитите ви да го произнесете, може би ви звучи дори като магическо заклинание, но продуктите на този мечтан  козметичен бранд са нещо различно. Създадени от биолог, физиотерапевт и лекар, те могат да бъдат намерени в най-луксозните СПА центрове в света. Можете да ги откриете  и в медицински центрове за възстановяване след  естетични процедури, за ускоряване на лечебния  процес.

Продуктът на Biologique Recherche Paris, по който всички са луди, е емблематичният за марката – Lotion P50.  Лосионът е наричан в цял свят „лице в бутилка”, тъй като сам по себе си прави чудеса с кожата – той не е почистващ, а балансиращ продукт – ексфолира мъртвите клетки, спомага за регенерацията и балансирането на епидермиса, като помага на всеки следващ продукт да влезе в дълбочина и да даде максималното за оздравянаето на епидермиса. Той  хидратира  и балансира нивото на рН, като регулира секрецията на себум в кожата. Това е един от най-мощните продукти на пазара – а кожата ви ще ви благодари за избора. Всяка една процедура от Biologique Recherche, независимо дали вкъщи или в козметичен салон,  включва работа с Р50 – лосионът, който звездните ангели на Victoria`s Secret също обичат.

Както много други по света, така и ние миналата година, в края на месец ноември се събудихме със снимките на моделите на Victoria`s Secret от традиционното им модно шоу, което през изминалата година бе проведено тайно в Шанхай, Китай. Всички дами, от ветераните Карли Клос и Алесандра Амброзио,  до Грейс Елизабет и Белла Хадид, бяха ангелите, които минаха и тази година по подиума, само по елегантното бельо и чифт блестящи крила. Всички знаем колко много усилия коства постигането на перфектна физическа форма и поради това можем да си представим какво може да коства и поддържането на перфектна кожа, за блестяща красота.

По специалната молба на Карли Клос, звездният козметик Джорджия Луис лети до Шанхай, за да предостави на ангелите, в това число Белла, Алессандра и Марта Хънт, своята нова, персонализирана терапия, която спокойно можем да наречем  – „the Angel facial”.  „Всички дами,  с които работих, ми бяха изключително благодарни – всички те са прекрасни момичета!“, споделя Луис за вълнуващото си пътуване. „В хотелския апартамент беше такава шумотевица, в комбинация със страхотна енергия – можех дори да усетя пулса на моделите.  Получавах приток на  адреналин всеки път, когато някой почукаше на вратата”.

Процедурата за лице “the Angel facial”, започва с кислороден почистващ продукт от Biologique Recherche  (Lait VIP O2), за да озарим и освежим лицето, като следващата стъпка е ексфолиация с Lotion P50 и 30 – минутен скулптуриращ масаж за повдигане на кунтура на лицето и избистряне на тена”. Следва нанасяне на маска с колаген и хайвер (Masque au Collagène Caviar), а след това и персонализиран продукт, според Състоянието на кожата на всяка една от дамите. „Тази кислородна терапия за лице от Biologique Recherche е създадена за незабавни резултати“, споделя Луиз. „Трябваше да направя така, че момичетата да засияят точно, преди да стъпят на модния подиум. „Използвах пълната кислородна линия на козметичната марка (VIP02) линия, за да възстановя кожата от стреса и да  осигуря мигновено сияние, чрез специалния кислороден комлекс, разработен специално от Biologique Recherche.

“Най-великолепният миг беше, когато убедих Карли Клос да постави главата си в кофа, пълна с лед, няколко минути преди да я подготвят за подиума. И двете се смяхме толкова много, от сърце.”

И ако всичко това е необходимо, за да изглеждаме и да се чувстваме като един от ангелите от Victoria`s Secret, веднага ще го изпробваме. Ако и вие желаете да изпитате това усещане, можете да разгледате пълния списък със салони за красота и СПА центрове в страната, партньори на козметичния бранд Biologique Recherche Paris. Единствено в тях, вие ще имате възможността да получите персонализирана терапия или продукт на този френски козметичен бранд, според Състоянието на вашата кожа.

Ако ли не, винаги можете да поставите глава в кофа, пълна с лед, за мигновен ефект на свежест, за вашата кожа.