За нас

Иван, Жозет и Филип Аллуш – биолог, физиотерапевт и доктор, съвместяват своите знания и страст, за да напишат уникална и изпреварваща времето си глава в историята на козметичните процедури. При основаването си преди 40 години, компанията Biologique Rcherche стартира като лаборатория за изследвания и развитие, чиято цел е създаване на формули за професионалисти, разочаровани от съществуващите козметични продукти. Днес, методът Biologique Rcherche притежава репутация на поразително ефективен, като се основава на клиничен подход към грижата за красотата, използвайки чисти, концентрирани, сурови съставки, както и иновативни и педантични протоколи и процедури.

Филип Аллуш е клиничен лекар, който отрано проявява интерес към съвършено различния подход, възприет от родителите му. В началото на XXI в. той постепенно поема от своя баща Иван творческия отдел на бизнеса. Неговият опит като практикуващ лекар му осигурява комплексен подход към кожата като към орган, непосредствено свързан с другите органи и системи в организма.

В допълнение, работата му в интензивните отделения му дава познания за реакциите на вътрешните органи под силен стрес. Така опитът на д-р Аллуш добавя ново измерение към всички специални техники на марката. Днес, Филип Аллуш е гарант за уникална философия и ноу-хау на Biologique Recherche в персонализираната грижа за кожата от най-висок клас. Biologique Recherche е международен бранд, разпространяван в повече от 70 страни. Водещият център за красота на марката, Посолство на красотата, се намира на престижния адрес бул. Шанз Елизе 32.

 

Източник: http://www.biologique-recherche.com/